Concert de Joan Vázquez amb “Feeling good”

08/10/2022 – Sala Casal Català | 19:00h

Joan Vázquez presenta Feeling Good, on es posa en la pell d’un autèntic crooner interpretant amb molt de swing les seves particulars versions d’estàndards de jazz, recuperant la sonoritat més vintage, tot i incorporant-hi algun toc contemporani per afinar el maridatge amb el públic actual, incloent peces orquestrades i d’altres més íntimes.

La idea de ser un crooner sensual i, alhora, també una mica gamberro i provocador, fa temps que es cou al cap de Vázquez. Els sons i els ritmes del Rat Pack sonaven molt sovint a casa seva quan era petit i sempre l’han fascinat.

El repertori inclou temes mítics en el seu anglès original, versions de clàssics en català (Em Posen Molt els Teus Ulls-I Get a Kick Out of You, A celebrar-ho-Making Whopee…) i la reinterpretació de peces més modernes amanides amb essència de jazz, com Can’t take my eyes off you o Creep de Radiohead.


Venda d’entrades 45 minuts abans de l’inici de la funció o bé anticipadament al següent enllaç:

VENDA D’ENTRADES – Concert de Joan Vázquez