Swing Jam

15 abril – Sala Teatre

Swing Jam amb Classe Oberta, DJ i Concert

20.00h Classe oberta amb Moreneta Swing

20:30 DJ a càrrec de Moreneta Swing

21:00 Concert i ball amb Oscar Wolf Quartet

23:00 DJ a càrrec de Moreneta Swing

Oscar Wolf Quartet està format per quatre músics, tots ells mantenint viu el swing dels anys 30. Fa molts anys que escolten discos antics, i per això la majoria de les cançons que toquen no són els estàndards típics del jazz, (algunes no s’han fet mai abans), de manera que la majoria de la gent pot pensar que toquen un original. La selecció de cançons és molt exclusiva i va des de cançons obscures oblidades del jazz fins a l’estil house rent juke reefer party. El blues és totalment present, ja que tots saben d’on ha sortit tot. La introducció d’arranjaments en moltes cançons la fa encara més especial, afegint personalitat i identitat a la banda.