Música a la fresca amb Mia Fuentes & Luís Robisco

1/07/2020 – Jardí del Casal – 22.00h

Mia Fuentes és una artista infidel a una sola disciplina artística. Criada entre el folklore llatí i mediterrani. Mia presenta un show característic per la seva captivadora naturalitat i passió que la fan deixar-se la pell en cada actuació.
Després de recórrer diferents disciplines artístiques com el pop, el tango, la milonga, la rumba i el teatre musical, en el seu primer disc, Mia Fuentes afegeix pinzellades de flamenc a “Mujer del Mañana” que presenta juntament amb el productor i guitarrista Luís Robisco.

Nit de fusió amb la música a la fresca d’Alba Cayuela

8/07/2020 – Jardí del Casal

Alba Cayuela és una compositora, lletrista i intèrpret barcelonina que ens proposa un repertori variat amb ritmes que viatgen pel Swing, el jazz, la bossa nova, la samba, el funky, el folklore sud-americà, la música en català… Una nit de fusió per gaudir d’una deliciosa vetllada d’estiu a la fresca.

Rumba fresca per una nit de música amb Pelat i Pelut

15/07/2020 – Jardí del Casal

Pelat i Pelut és un grup format per músics de la plana de Vic. La seva música rumbera, amb versions i temes propis, té un caràcter festiu i ballable.
Les seves cançons tracten temes quotidians, interpetades sempre amb un segell d’alegria i energia que s’encomana.
Amb ells la festa està assegurada!

Dimecres de múscia a la fresca amb el grup Animal House

22/07/2020 – Jardí del Casal | 22h

Animal House és un grup barceloní creat l’any 2014. La seva especialitat és el blues i el rock’n roll. Està integrat per quatre membres: l’Edu Ortega (cantant i guitarrista), l’Edu Vilaplana (guitarra elèctrica), el Javier Giacomelli (baix) i l’Oriol Sans (bateria).
Transmeten dinamisme, gresca i moltes ganes de ballar!

Viatge als anys 50-60 de la mà del grup Los Bongo Beat

29/07/2020 – Jardí del Casal | 22h

Los Bongo Beat ens proposen un divertit viatge instrumental en l’espai i el temps, cap al món dels anys 50 i 60. Una hora i trenta minuts de ritmes afroamericans com el rock and roll, el rythm&blues, el surf o el western, que transportaran el públic assistent al passat més irreverent.
Amb tan sols dos anys de vida, el grup d’Esparreguera ha portat el seu espectacle a nombrosos esdeveniments i llocs emblemàtics, com ara el Festival Internacional de Blues de Cerdanyola.