Allà on s’esdevé la vida

El Cafè-bar del Casal Català és probablement un dels llocs més emblemàtics del poble i el més concorregut. Generació rera generació aquest espai ha estat el punt de trobada per a les converses, les partides de dòmino, una nit sota els till·lers o el vermut dels cap de setmana.

Actualment, el cafè-bar està dirigit pels Cafeters del Casal, una empresa familiar que proposa una oferta deliciosa i variada d’àpats, begudes i coses per picar.

Si voleu conèixer més detalls de les seves propostes, podeu visitar el seu facebook o l’instagram.

A banda de la sala principal, el cafè-bar compta amb una sala annexa més petita, que en altres èpoques allotjava el billar, raó per la que es coneix també com a sala del billar o sala del soci.

I per sentir l’aire fresc, hi ha el jardí del Casal, una àmplia terrassa amb pedres amb una ombra sensacional per als dies de més calor, gràcies a l’efecte dels til·lers. Diu la llegenda que si t’asseus sota la seva ombra, l’efecte de la til·la fa que marxin tots els problemes i només en surti bona energia.

El cafè-bar funciona en règim d’arrenjament que l’entita oferta a concurs per una explotació de 4 anys, renovable per períodes. L’adjucació de l’arrenjament normalment es passa per Assemblea de socis per tal que siguin els propis socis els qui escullin la millor de proposta en cada moment.