Política de privacitat de les dades

Informació bàsica sobre Protecció de Dades
Persona responsableFrancesc Esteve i Tomàs 
FinalitatIncorporació en un fitxer per gestionar els serveis de suport a l’associacionisme oferts.
LegitimacióConsentiment de l’interessat o per existència d’un contracte mercantil.
Persones destinatàriesNo es cediran dades a tercers
DretsTé dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’expliquen a la informació addicional. Podeu consultar més informació sobre la política de privacitat:  casalcatala.cat  
ProcedènciaDe la persona interessada.

Informació addicional Política de privacitat de l’Associació Casal Català

EPÍGRAFInformació bàsica
(1a capa/nivell bàsic)
Informació addicional
(2a capa/nivell addicional)
Persona responsable (Del tractament)
Identitat de la persona responsable del tractament Casal Català
Dades de contacte de la persona responsable
Associació Casal Català
NIF:  G58180506 Adreça: Carrer Isidre Vallés, 30 Els Hostalets de Pierola, 30, 08781, Barcelona Telèfon: 937712080 Correu electrònic: casal.hostalets@gmail.com Identitat i dades de contacte de la persona responsable Francesc Esteve i Tomàs casal.hostalets@gmail.com 
Finalitat (Del tractament)
Descripció senzilla de les finalitats del tractament Incorporació en un fitxer per a gestionar els serveis de suport a l’associacionisme oferts.
Descripció ampliada de les fins del tractament Incorporació en un fitxer per a gestionar les formacions ofertes, prestacions de servei i assessoraments. Terminis o criteris de conservació de les dades Les dades personals proporcionades es conservaran (mentre es mantingui la relació o no se sol·liciti la seva supressió per la persona interessada durant un termini de 50 anys a partir de l’última confirmació d’interès) .
Legitimació (Del tractament)
Base jurídica del tractament Consentiment de l’interessat/da o per existència d’un contracte mercantil o laboral.Detall de la base jurídica del tractament, en els casos d’obligació legal, interès públic o interès legítim.
La base legal per al tractament de les seves dades és pel consentiment de l’interessat o per existència d’un contracte mercantil.
S’informarà a l’interessat que la finalitat principal no està supeditada al consentiment de les dades que no siguin necessàries per a aquesta finalitat principal, ja que en cas contrari el consentiment no tindria la consideració d’atorgat lliurement.
Persones destinatàries (De cessions o transferències)
Previsió o no de cessions
No es cediran dades a tercers
Destinataris i previsió de cessions: No es cediran dades a tercers Previsió de transferències, o no, a tercers països No es realitzarà transferència de dades a tercers països.
Drets (De les persones interessades)
Referència a l’exercici de drets.
Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’expliquen a la informació addicional.
Com exercir els drets Té dret d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades, i la limitació o oposició al seu tractament, així com dret a retirar el consentiment prestat, i dret a reclamar davant l’Autoritat de control.
Procedència (De les dades)
Font de les dades De la persona interessada
Informació detallada de l’origen de les dades, fins i tot si procedeixen de fonts d’accés públic De la persona interessada a través de: – formulari web (google drive) – formulari (gmail) -formulari(paper)
Categories de dades
Les categories de dades que es tracten són:
Dades no sensibles Dades d’identificació Direccions postals o electròniques