El cafè-bar reobre en fase 1

Les mesures de desconfinament aplicades a la fase 1 han permès reemprendre l’activitat del cafè-bar de manera limitada el dilluns 18 de maig de 2020.

Després de dos mesos de tancament obligat per les mesures de confinament del Covid-19, el cafè-bar del Casal Català reactiva la seva activitat de forma parcial, seguint amb rigor les mesures aplicables a aquesta nova fase a la que passa el municipi.
Així, el servei es realitza només al jardí amb les taules separades seguint les distàncies establertes i controlant l’aforament de l’espai.
A més, per poder donar servei a tothom, els cafeters han preparat una variada oferta de menjar per emportar amb menús, plats i tapes per poder assaborir a casa.

Menjar per emportar

Menús per emportar

Millores durant el confinament

Durant aquests dos mesos, s’han dut a terme tasques de de manteniment i millora a la sala del cafè-bar com ara la instal·lació d’un fals sostre amb aïllant sonor, reparació de goteres i dels sòcols de ceràmica, a més de la neteja i repintat d’elements (sòcols i radiadors de calefacció) o la recol·locació de llums.
A la terrassa s’ha reemplenat i alineat les pedres i s’han fet tasques de manteniment als sobreeixidors de les canals de la teulada.