Reforma al cafè-bar

Durant el confinament, s’ha aprofitat per realitzar algunes reformes a la sala del cafè-bar per tal de millorar l’espai aprofitant el tancament forçós a causa del Covid.

Durant aquests mesos en què no hem pogut gaudir de normalitat, hem aprofitat per renovar i posar al dia la sala del cafè-bar. La primera actuació i la principal ha estat canviar el sostre, que era de plaques de guix. Aquest sostre que ara s’ha tret, es va instal∙lar quan es va haver de reformar el cafè després de l’incendi de l’any 1995 i s’ha caracteritzat per la seva mala sonoritat.
Els nous materials actuals, han permès substituir-lo per un amb millors qualitat d’aïllament acústic. Tot i així, amb l’ús posarem a prova si el mètodes és suficient o si caldrà prendre mesures extres per millorar la sonoritat d’aquest espai.
A més del sostre, s’han fet tasques vàries com ara la reparació de goteres, dels sòcols de ceràmica, pintar parets, neteja i repintat d’elements (sòcols i radiadors de calefacció) i s’ha volgut millorar la il·luminació amb una reordenació dels llums i de la seva alçada.
A més, la terrassa s’han reemplenat i alineat les pedres i s’hi han fet tasques de manteniment als sobreeixidors de les canals de la teulada.
Us animem a treure‐hi el cap tan aviat com es pugui i comprovar vosaltres mateixos aquestes millores. Veureu quin canvi que ha fet!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *