El Sindicat de Manters i la marca Top Manta

24/10/2020 – Auditori Cal Figueres | 18.00 h

El Sindicat popular de venedors ambulants és una entitat creada el 2015 que neix a partir de la necessitat d’organització popular per part dels venedors ambulants, front la violència i repressió policial i el racisme institucional. Des dels seus inicis, han impulsat nombrosos projectes socials i comunitaris, entre els quals destaca el llançament de la marca de roba Top Manta.Durant la pandèmia, han destacat especialment per la seva tasca i contribució social, amb l’activació d’un Banc d’Aliments Manter i la confecció de material sanitari per hospitals i centres sociosanitaris.Lamine Bathily, membre i portaveu del Sindicat Manter, ens parlarà de com i per què va néixer el Sindicat, del llançament de la marca Top Manta, així com de la resta de projectes impulsats pel col·lectiu manter durant aquests anys.