Cinema Cicle Gaudí

25/09/2021 – Sala Casal | 19h

Thriller amb rerefons social en el que el Fernando Vila (Daniel Faraldo), advocat d’immigració, accepta un cas aparentment senzill: evitar la deportació d’una jove kosovar, la Zita Krasniqi (Klaudia Dudová).
Tot canvia quan la noia apareix morta al CIE (Centre d’Internament d’Estrangers) i les autoritats declaren que s’ha suïcidat. 
Fernando Vila (Daniel Faraldo) és un advocat d’immigració que accepta un cas aparentment senzill: evitar la deportació d’una jove kosovar, Zita Krasniqi (Klaudia Dudová). Tot canvia quan la noia apareix morta al CIE (Centre d’Internament d’Estrangers) i les autoritats declaren que s’ha suïcidat.
Fernando busca l’ajuda de l’única amiga de la víctima, Juliet Okoro (Yolanda Sey), una immigrant nigeriana atrapada en una xarxa de prostitució. Mentre el Fernando prova d’esclarir els fets, troba la fèrria oposició del cap de policia Oriol Cadenas (Isak Férriz) i aviat comença a descobrir la corrupció, els abusos sexuals i els “falsos suïcidis” que tenen lloc dins del sistema de deportacions de l’Estat espanyol. El Fernando lluitarà contra aquest sistema arriscant la seva pròpia vida.
 
NO RECOMANADA MENORS DE 12 ANYS