Teatre – “Quan els núvols canvien de nas”

09/04/2022 – Sala Casal | 22:00h

QUAN ELS NÚVOLS CANVIEN DE NAS

Grup de teatre dels Hostalets de Pierola

El pas del temps, la falta d’hores, els minuts que es fonen, els dies que volen… Són frases que caracteritzen la nostra societat. La necessitat d’estar a tot arreu, d’arribar a tot encara que sigui sense aire i la voluntat d’estar a més d’un lloc al mateix temps ens converteix en uns obsessos del demà incapaços de gaudir de l’avui.

Però la pressa no és una novetat del segle XXI, sinó que Eduardo Criado ja va començar a portar-la als teatres de Madrid l’any 1958 personificant-la en un important empresari, el Joan, que en la donarà una lliçó que ja als anys 60, l’autor de la obra, tenia més que clara:

“Vivir es parar-se de vez en cuando para mirar plácidamente cómo las nubes cambian de nariz”