Programació Cultural 2023

Febrer /Juny – Sala Casal

Comencem amb teatre en el primer semestre d’aquest 2023.

Faig Tard” – dissabte 4 de febrer a les 19h

Una proposta amb l’actriu Rosa Andreu. Una mirada tendra i divertida d’una dona d’avui, compromesa, treballadora i de poble. Amb l’energia i la gràcia que la caracteritzen. Una comèdia en format monòleg, amb text de Rosa Andreu i Mercè Sàrrias. 

Una mirada a West Side Story” – dissabte 4 de març a les 19h

Laura Simó i Francesc Capella Trio ens presenten la seva visió personal d’un dels llibrets més innovadors i trencadors dels anys 50’, el musical “West Side Story”.

Un concert a la Casa Blanca” – dissabte 1 d’abril a les 19h

Una obra de teatre, un espectacle absolutament idoni per recordar el Mestre Pau Casals (22 d’octubre de 2023 es compliran 50 anys de la seva mort) i actualitzar el seu missatge humanista, artístic i de pau, ara que l’amenaça de la guerra global i nuclear torna d’una manera sorpressiva i real. Amb Mingo Ràfols, Mercè Pons i Roc Esquius.

La màquina del so” – dissabte 6 de maig a les 18h

Espectacle interactiu i divulgatiu, una forma d’explicar la història de la música amb l’ajuda dels sons i les imatges. Jugarem amb el so com feien els homes a la prehistòria. Amb el sampler, crearem i manipularem sons. Un espectacle per a tots els públics


Venda d’entrades per Entrapolis i a taquilla abans de l’obertura