Teatre FAIG TARD

4 de febrer – Sala Casal

Comencem el 2023 amb teatre!

Faig Tard” – dissabte 4 de febrer a les 19h

Una proposta amb l’actriu Rosa Andreu. Una mirada tendra i divertida d’una dona d’avui, compromesa, treballadora i de poble. Amb l’energia i la gràcia que la caracteritzen. Una comèdia en format monòleg, amb text de Rosa Andreu i Mercè Sàrrias. 

La gran actriu Rosa Andreu, coneguda pel gran públic per el programa Malalts de tele, però teatralment per muntatges com El sexe nostre de cada dia, Dues Mares, Pel davant i pel darrera, Vida de peix entre d’altres.

Faig tard! és un monòleg còmic que posa a debat la sensació de desconcert que provoca, en molta gent (gran i no tan gran), la manera de funcionar de la societat, avui dia.

La Rosa, una actriu que combina la seva feina amb el negoci familiar (la visita a unes caves amb molta solera que estan catalogades com a monument d’interès nacional) fa temps mentre espera el seu cosí (que fa tard). Quan arribi, el públic farà un tast de vins i visitarà la bodega. Però l’autobús no arriba. I si una cosa sap fer la Rosa és explicar aventures i batalletes.


Venda d’entrades per Entrapolis