Una mirada a West Side Story

4 de març- Sala Casal

Una visió molt personal del músical “West Side Story”

Una mirada a West Side Story” – dissabte 4 de febrer a les 19h

La cantant Laura Simó i el pianista Francesc Capella van rebre sol·licitud de fer un concert amb temes de “West Side Story” amb l’estrena de la nova versió. La proposta va funcionar molt bé i van interpretar uns 7 o 8 temes del musical de forma espectaclar.

Aquest concert ens farà viatjar fins als barris del Upper West Side de Nova York, i tornar a viure algunes de les seves escenes més emblemàtiques, deixant-nos seduir de nou per aquesta icònica banda sonora.

Laura Simó, veu;
Francesc Capella, piano;
Guillermo Prats, contrabaix i baix elèctric;
i David Simó, bateria.

Per aquest homenatge evocaran temes com “Something’ coming”, “Jet’s song”, “Maria” (forma part de la memòria col·lectiva), “Tonight”, “Cool”, “Some where”. Simó i Capella ho faran en format quartet i amb la companyia de Guillermo Prats, al contrabaix i baix elèctric) i David Simó, a la bateria.

Durada: 90 minuts


Venda d’entrades per Entrapolis