Debat d’alcaldables al Casal Català

21 de maig 17’30h- Sala Casal

Debat d’alcaldables a les eleccions municipals

El próxim 21 de maig, a les 17’30 volem dur a terme un altre debat al Casal Català, ·Debat dels alcaldables dels Hostalets de Pierola al Casal Català.

Els candidats tindran uns minuts per a exposar les seves idees al llarg de la trobada. Poden arribar a un parell de minuts addicionals si han de contestar a preguntes directes.

Una vegada més, el Casal Català vol que els veïns s’apropin i s’animin a debatre i exposar les seves idees i preocupacions.

El debat es retransmetrà a través de Piera TV i es trobarà disponible en vídeo a través de la gravació que ens oferiran.

L’encarregat de conduir el debat és en Carles Muntaner de TV Piera, que ja s’haurà posat en contacte amb vosaltres o ho farà ben aviat. Ell us comentarà el format i les regles que regiran aquest debat. Així com l’hora per quedar el dia del debat per comentar les regles.

És important per a nosaltres garantir que els partits polítics tinguin una veu igualitària i la possibilitat d’expressar les seves idees i propostes davant dels ciutadans dels Hostalets de Pierola.

Aquest debat és una oportunitat única per a fomentar el diàleg i la participació de la ciutadana en els assumptes públics locals. Ens encantaria comptar amb la vostra participació i la vostra col·laboració en aquest esdeveniment.