Reunió Delegació Territorial Penedès

17 maig – Federació d’Ateneus

Reunió Delegació Territorial Penedès

La Federació d’Ateneus ha creat formalment vuit Delegacions Territorials per abastir tot el territori català i potenciar el treball en xarxa entre ateneus propers a partir del 2023.

Aquestes Delegacions Territorials es reuniran, com a mínim, un cop al semestre per definir projectes a treballar conjuntament, informar-se i formar-se sobre els projectes i serveis de la FAC i debatre temes d’interès.

Per això, convoquem les reunions de les Delegacions Territorials de la FAC del primer trimestre de 2023. Ordre del dia de les reunions Informació i formació sobre el SIFAC (Servei informàtic de Federació d’Ateneus de Catalunya) Debat i nomenament de dos representants de la Delegació Territorial pel Grup Motor.

Cada Delegació Territorial ha d’anomenar dos representants del Grup Motor. Les reunions de Grup Motor seran dues a l’any de forma telemàtica. Debat sobre la nova organització territorial, i articulació de la Delegació Territorial. Espai informal de debat.


Data: 17/05/2023

Hora: 18:00

Lloc Casal Català dels Hostalets de Pierola
Carrer Isidre Valles, 30
Hostalets de Pierola

Organitza FEDERACIÓ D’ATENEUS DE CATALUNYA